Catalan Spanish

Creació d'Empreses

Creació D'empreses

Actualment, tenir una idea, crear, iniciar i gestionar una empresa és una tasca complicada. Saber com s’ha de dur a terme la gestió des de l’ inici o la creació de la mateixa, és vital per al dia a dia i també en l’obtenció dels resultats.

Estudiem cada cas de forma individualitzada i realitzem un estudi inicial de la seva situació per conèixer i decidir les accions a fer, confeccionar el pla d’empresa, assessorar sobre fiscalitat i ajudes públiques, que cal fer per a l’obtenció dels seus objectius i decidim junts la forma jurídica més adient al seu projecte.

Sebastià Assessors, S.L. som entitat autoritzada i formem part de la Red de Punts d’atenció a l’emprenedor (RED PAID) de la Direcció General i de la Petita i mitjana Empresa del Ministeri d‘Indústria, Energia i Turisme, acreditats per a realitzar els tràmits telemàticament per a iniciar una activitat a través del DUE (Document Únic Electrònic), tant si ets persona física com si vols constituir una societat, tot amb un estalvi molt elevat de temps.

© 2016 SEBASTIA ASSESSORS S.L reservados todos los derechos 
DERTOCHIP website